·

Топ 3 любими бронзиращи продукта

Днес ще Ви разкажа за моите топ 3 бронзери, с които ще постигнете съвършен вид на кожата!

Лятото дойде и на мен все повече ми се иска кожата ми да има загар.  Но тъй като не съм от излагащите се на слънце, ми се налага да прибягвам към автобронзанти за тяло и бронзери за лице.

Преди да продължа с бронзерите, които използвам ми се иска да спомена една витамини, на Lerac, на които реших да дам шанс тази година, защото мисля да се попека (поне малко). Добавките са предназначени за онези от Вас, които искат здравословен тен или иначе казано подготвят кожата Ви за слънчевите лъчи, задържат тена за по-дълго и я предпазват от изгарания.

Все още нямам наблюдения как се отразяват и дали изобщо имат ефект, но към края на лятото ще Ви дам обратна връзка.Ако не друго, то съм сигурна, че няма да навредят гледайки състава им.

И така връщам се на бронзерите и започвам с най-новото ми попълнение в колекцията- Nars.

Този бронзер е разкошен, има кремообразна текстура, лек е, разнася се като воал, издръжлив е и цвета е прекрасен. Няма аромат и кутийката е много компактна и лека. От както съм си го купила ( две седмици) нося предимно него, а като гледам количеството изобщо не е мръднало, което означава , че е супер икономичен. Аз го слагам с по-дебела четка, след което разнасям с beauty blender. Отнема ми не повече от 30 секунди. Единствения недостатък на този тип продукти е, че не може да го сложите в чантата си, защото трябва да вземете със себе си блендер или четка, а с днешните малки чанти, това няма как да стане. Помните ли преди години, когато на мода бяха пазарските торби?- Еее там побирах всичко (хаха:)

Вторият ми любимец е прахообразния бронзер на Vita Liberata. Този продукт наистина няма свършване! Ползвам го още от миналата година и така като гледам и тази няма да успея да го изразходя. Изключително пигментиран и издръжлив продукт. В началото не се сработих с него, защото ми се видя труден за разнасяне, но когато започнах да загребвам по-малко с четката, нещата се случиха и сега не мога да се разделя с него. Отново като минус ще кажа, че не мога да го взема в чантата, защото прахообразните пудри хич не са удобни да се нанасят в движение.

Третият бронзер е на Natasha Denona и е част от една страхотна палитра. В нея ще намерите също лек кремообразен бронзер и два невероятни хайлайтъра. Дълго време това беше любимата ми палитра ( може да видите това, от количеството, което липсва :).  Обожавам пигментацията й, защото с едно потапяне на четката лицето грейва!