· · ·

Moneco-различната марка!

Днес си говорим за една българска компания, която има визията на западна такава. Коя е тя, ще научите в статията.

Живота ме срещна с Moneco преди няколко месеца и спокойно мога да кажа, че се влюбих в идеята, продуктите и разбиранията на марката от пръв поглед.

Философията на бранда е ” натурални съставки, естествени материали, устойчиво производство и екологични опаковки”. На мен ми звучи прекрасно, а на Вас? 🙂

Нещата, които достигнаха до мен за тест са:

– жасминова възглавничка

– маслото за тяло с валиния

– спрей с лавандула

– скрънчи от 100% коприна

Започнам подред с жасминовото чудо на Moneco, а именно ароматната им възглавничката за лице. Тя служи за отпускане и релакс, като в същото време се бори с умората, помага за облекчаване на мигрена и главоболие и е идеалният помощник ако не може да заспите ( аз я използвам и след медитация).

Аромата, който се носи от нея е вълшебен, усеща се уханието на жасмин и това определено действа отпускащо. Може да я използвате, като я поставите на очите със стайна температура, студена ( постевете я във фризера за 30 минути) или топла, като я поставите в микровълновата фурна за 10-20 секунди. Почистването й е много лесно, защото има подвижна калъфка от 100% лен, която може да се пере в пералнята ( до 30 градуса).

Продължавам с лавандуловия спрей. Това също е продукт за отпускане, който действа безотказно при безсъние. Просто преди да си легнете, напръскайте възглавницата, маската си за сън или пижамата, с която спите и след това се насладате на спокоен и здрав сън.

Олиото за тяло с ванилия е тоталния бестселър на марката и определно има защо да е така :)Т о съдържа масло от жожоба, масло от пореч, кокосово масло и масло от ванилия. Всички тези прекрасни масла ще направят кожата Ви кадифено мека, усещането за комфорт и хидратация се запазва за дълго, а аромата е вълшебен, но в същото време деликатен.

Последно, но не по важност е скрънчито от коприна 🙂 В сайта на Moneco ще откриете доста продукти от коприна, като например маски за сън, диадема за коса, ластици, та дори и луксозен копринен халат, на който съм хвърлила око 🙂 . Не знам за Вас, но аз обожавам допира на коприната върху кожата си. А на косата ластиците от коприна дейсват чудесно, защото предотвратяват накъсването на косата, също така няма скубане и изглеждат луксозно и красиво.

Сигурна съм, че още от първи досег с Moneco и Вие като мен ще останете очаровани и ще усетите магията, която се носи от продуктите им. Лично аз съм много горда, че в България има такива брандове като тях и смятам, че такива марки са бъдещето!

Марки, които мислят за околната среда, предоставят на клиентите си натурални съставки, безупречна визия и отлично качество!