·

Тествам корейска козметика от Bare Care

Корейската козметика е една от най-предпочитаните в последните години и има защо. Тя е супер ефективна, бюджетна и грамажите са огромни.

Когато от Bare Care ми изпратиха кутия пълна с корейска козметика, бях повече от щастлива, защото знам, че тя се сработва изключително добре с моята кожа.

В бокса, който получих открих така любимата ми серия SNP Prep Peptaronic. Преди около година си бях купила крема за лице и това беше момента, в който се влюбих в корейската козметика. За това, когато открих в кашончето серума, sheet маската и няколко мостри, моментално запретнах ръкави, за да ги изпробвам и после да Ви споделя мнение:)

За да имам наистина добра представа за продуктите, реших да си направя любимата процедура с дерма ролер, знаете, че по този начин съставките на продуктите навлизат много по-дълбоко в кожата и ефекта им се усеща моментално. И така..

…почистих лицето си идеално, нанесох няколко капки от серума ( не се разделям с него, от както съм го получила) и започнах с масажа с дерма ролера. Вече съм Ви споделяла за процедурата и няма да навлизам в подробности, тук може да прочетете повече.

След като приключих си сложих маската. Ахх блаженство… Обичам sheet маските, толкова са лесни за употреба, не заемат никакво място в багажа ми, когато пътувам и оставят ръцете ми чисти след използването им. А тези на SNP Prep Peptaronic са просто прелест. Толкова добре са напоени, нито повече, нито по-малко, просто идеалното количество. Имам чувствто, че след процедурата с дерма ролера, кожата ми направо “изпива” маската, и това е чудесно, защото в тази маска се съдържат 5 вида хиалуронова киселина и 6 вида пептиди, които влизат в кожата моментално.

След като махнах маската кожата ми се усети хидратирана, гладка и мека. При продължителна употреба, може да очаквате маската да засили производството на колаген, да балансира мазните участъци, за намали видимостта на бръчките и фините линии, също така да хидратира кожата и да я предпази от вредните влияния на околната среда.

10-15 минути след това сложих от вълшебното ми розово кремче от същата серия с пептиди. Него ползвам от няколко месеца периодично и мога да кажа, че се сработва наистина добре с моята кожа, а тя знаете е доста чувствителна.

Ползите от него са много, а именно задържа влагата в кожата, балансира мазните участъци, съживява и ободрява кожата до естествения й блясък, НЕ създава усещане за лепкавост след използване.

След този СПА ритуал вкъщи с продуктите от Bare Care и серията им SNP Prep Peptaronic кожата ми се чувства повече от добре.

А сега с моя код tpeychinoff10 ще получите -10% намаление на всички продукти в сайта им, включително и на вече намалени. Знам, че ще се възползвате, защото кожата Ви го заслужава!