· ·

Цветни рокли през пролет-лято 2022 година

В днешната статия ще си говорим за цветове, лято и рокли..

Знаете, че любимата ми дреха са роклите…Имам всякакви модели, от едноцветни къси варианти, до дълги до земята рокли с пайети, но не се бях замисляла от кои модели имам в повече, затова, когато дойде така “любимото” ми време да сменям дрехите си от зимни на летни реших да обърна внимание и с учудване установих, че цветните рокли в ярки принтове присъстват най-често в гардероба ми.

“И това ако не е късмет”, би добавил някой дизайнер, който знае, че през лято 2022г ще се носят именно цветни рокли (хаха Ураа:)

Ако трябва да се върна малко назад, почти не си спомням лято, когато цветните рокли да не са били на почит. Преди около 6-7 години, когато живях в Лондон се сещам, че бяха актуални дългите до земята рокли на едри цветя тип Dolce and Gabbana и целия Oxford Street беше като цветна градина (хаха). Харесвах тази гледка.. да не говорим, че ярките цветове и цветята като принт могат да прикрият някои несъвършенства във фигурата ни или ако нямаме нищо за прикриване, могат да допринесат за доброто ни настроение. Мен примерно веднага би ме усмихнало ако видя ярко облечена мадама ходеща уверено по улицата 🙂

И като заговорих за цветове, нека да Ви кажа какви цветове ще са модерни през лято 2022..започвам с по-смелите и ярки цветове като цикламено, ярко зелено, жълто, лилаво и синьо, но не мога да не спомена, че по улиците ще виждаме и много пастелни тонове, които ако решите да съчетаете с полу прозрачни материи ще уцелите в десетката! 🙂

Набързо да вметна нещичко и за роклята, с която съм на снимките:) Материята наподобява сатен, изглежда превъзходно, кара ме да се чувствам женствена и секси и цената й е под 20 лв…какво друго да допълня, освен, че обичам такива находки (хаха)

Винаги съм Ви казвала, че каквото и да облечете, трябва да го носите с удоволствие и самочувствие.. Еее и сега ще Ви кажа същото, само ще допълня, че Ви пожелавам ярките цветове да са в душата Ви!

Подобна на моята рокля тук 

И още един вариант от HM