·

Супер удобно бельо от H&M

Това е едно от най-удобното бельо, което скоро съм си купувала и днес ще Ви разкажа интересни неща за него.

До сега не съм Ви говорила за бельо, но днес ще поправя тази грешка, защото този комплект  от H&M  заслужава да му обърнем внимание.

Купих го съвсем случайно, но се радвам супер много, че го направих, защото е много комфортен, материята е чудесна и според мен противно на всички очаквания изглежда секси.

Гащичките са тип боксерки, което според повечето хора не стои женствено, но според мен това не е така. Мисля, че както при дрехите, така и при бельото, женствеността и сексапила ги излъчва жената, а не дрехата. Да не говорим, че комфорта при този тип гащички, просто е незаменим, а и в студените зимни дни е много по-полезно да носим боксерки, пред прашки. Разбира се, този дизайн не е подходящ да бъде носен с вечерна рокля :), но във всички останали случаи, аз бих ги носила.

Харесвам много и цвета на комплекта, снежно бялото винаги навява една чистота, но ако го имаше в черно, сиво или червено, нямаше да имам против 🙂 и 100% щях да си го купя и в тези цветове.

Сутиена ми е тотален фаворит. Няма подплънки или някакъв супер повдигащ ефект, но аз харесвам точно това. За ежедневието е перфектният сутиен. Нося го с тениска, пуловер или риза без проблем. Презрамките прилепват чудесно, не оставят следи от впиване по кожата и усещането е все едно си без бельо.

Силно се надявам от H&M да пуснат и други цветове и ако това стане ще Ви дам знак, за да се запътите към магазините им 🙂