· ·

Платформите-задължителни през 2022г

Една от най-желаните теми ще обсъдим днес, а именно обувките.

Алелуя ще кажат някой от Вас 🙂 и има защо (хаха) толкова отдавна се каня да напиша нещичко за обувките и все не успявам, нооо ето че дойде и този ден 🙂

Вярвам, че повечето от Вас са наясно за страстта ми към обувките и по този повод някъде четох, че всяко уважаващо себе си момиче трябва да притежава минимум 30 чифта обувки, е моите са с има няма една нула отзад, но това може да означава само едно, а именно,че се уважавам доста (хаха)

Спомням се, че още като ученичка обожавах платформите и как иначе, нали съм миньонче и въпреки, че много харесвам това не бих отказала някой друг сантиментър в повече.

Ако трябва да направя списък с “ЗА” и “ПРОТИВ” обувките на платформа определено повече ще пиша в графата “ЗА”. Все пак те са по-удобни от токчетата, изглеждат хем бунтарски, хем елегантно и смелите цветове много им отиват.

Като казах цветове ако сте решили да си купувате дръзки платформи, то не се притеснявайте изобщо, защото ще сте точно в тренда! Колкото по-шантави цветове си изберете, толкова по-модерни ще бъдете. Аз например реших да заложа на шарка от зебра и нежно лилаво, защото вече имам черно, цикламено и неоново зелено, та реших да съм малко по-обрана този сезон откъм цветове ( хаха)

Точно тези два чифта от снимките купих от About you и цената на чифт не беше повече от 60 лв, което си ги прави попадение! 🙂

Още нещо, което ми допада при тези два модела е,  че са връзки и може да ги носите по няколко начина, а и кракът ми се чувства сигурно и комфортно увит с тях.

В стори ще покажа някой от любимите ми обувки, както и тези два чифта отблизо, така, че се уверете, че ме следвате в инстаграм:)