· ·

Любима офис комбинация

Днес Ви давам идея за офис облекло, което ми е в любимата цветова гама.

През последните месеци вкусът ми за дрехи определено се промени. Не знам на какво се дължи, може би е от възрастта 🙂 или пък защото предпочитам една идея по-женствената визия пред спортната .. и аз не знам , но промяната в стилът ми вече е факт.

Разбира се не само вкусът ми за визията на дрехите е променен. Промени се и желанието ми да нося по-естествени материи, наблягам на памук, лен, кожа, коприна и сатен и разбира се това не означава, че вече нямам в гардероба си спортни екипи от неестествени материи 🙂

Точно заради промененото ми отношение към модата днес се спирам на една удобна офис визия, в любимата ми цветова комбинация, а тя е бяло и кафяво. Избирам точно тази комбинация, защото е съставена от два базови цвята, които могат да се комбинират практически с всичко. И ако решите да попълните гардероба си с тях, няма да сгрешите, защото ще може да ги носите дълги години, ако материите са качествени, разбира се.

За риза се спрях на бяла такава от Zara , като дизайна е леко с прехлупване. Стои хем лежерно, леко свободно, хем спретнато и елегантно. Ръкава е 7/8 и е с права кройка, а дължината на ризата е малко под кръста. Стои чудесно и под сако, както и загащена в пола.

За панталон избрах актуална за сезона кройка, при коята крачолите се разширяват в долната си част и е с висока талия. Тази кройка е една от любимите ми, защото стои изключително елегантно, издължава силуета и може да се комбинира с различен вид обувки. Цвета е топло кафяво, а марката е отново Zara.

Допълних ризата и панталона с масивни обеци в златисто H&M и усмивка:)