·

Карго панталона е сред топ тенденциите за 2022

В блога днес си говорим за една от любимите ми тенденции за всички времена, която ще властва и тази година, а именно карго панталона.

Не мисля, че съм била мъжкарана като малка. Не съм излизала само с момчета, не съм играла футбол и не съм имала колички и войници за играчки, вместо кукли.

Всъщност като се замиля, аз предпочитах компанията на момичетата ..и до ден днешен е така. Разбира се чувствам се прекрасно в мъжка компания, но излизанията с приятелките ми по женски не бих заменила с нищо 🙂

Започнах с тези разсъждения, защото аз обожавам милитъри визията и по специално карго панталоните. Имам войнишки панталон с джобове още от дете и все още си купувам такива и ги нося с удоволствие, нещо повече смятам ги дори за секси.

Точно затова за днешния стайлинг съм избрала бяла риза, карго панталон, задължителния за сезона тренчкот и шантави бели обувки на ток.

Започвам с ризата, коята е Н&M. Купих я наскоро, защото търсих по-плътна материя и по-дълга риза, за да мога да я нося с пола, а ризата да се подава леко отдолу. Много съм доволна от тази, все пак Н&М си знаят работата.

Шлифера ми е от по миналата година и е на ZARA. Изключително приятна лека велурена материя, която е подходяща точно за това време. Има джобове, колан и е в така актуалния за сезона тъмно зелен цвят.

Шантавите ми обувки са от Bershka. Казвам шантави, защото са секси заради високия тънък ток, в същото време за леко грънч заради многожеството връзки и комбинацията от двете е шантава, сигурно точно заради това ми допадат толкова много. Разбира се изобщо не са удобни, нооо както казва една позната ” Модата не е създадена за удобство”.

Чантата е ZARA и съм я купувала преди около 2 години, беше безумно намалена, а предполагам вече знаете, че за мен това си е повикване за покупка 🙂 Интересното тук е ,че не съм я носила нито веднъж, откакто съм я купила, но ето, че дойде и нейното време.

Иии стигаме до моят любим карго панталон, който е Bershka. Изключително е удобен заради широката кройка, има и басти, малко под кръста. Крачолите му са доста широки в доланата си част, но аз реших да ги пристегна с връзките на обувките. Този тип панталон може да се съчетае с всякакъв стил обувки и даже колкото по-женствени са те, толкова по-добре изглежда според мен.

Съветвам Ви да се сдобиете с поне един карго панталон през този сезон, защото не мисля, че скоро ще напусне модните подиуми, а и съм сигурна, че с него ще се чувствате удобно, модерно и секси.

Риза тук

Панталон тук

Обувки тук