· ·

Лимитирано Коледно издание-Peychinoff Cosmetic

Най-чакания от мен, вярвам и от Вас, Коледен подарък е тук. Това е лимитираното ни издание, заедно с Амрита, в което има три маски за лице-всичко, от което се нуждае вашата кожа.

Най-чаканият подарък от мен, вярвам и от Вас, вече е тук! Говоря за трите маски, които пуснахме с Амрита и които може да намерите в онлайн магазина.

Идеята ми дойде преди около половин година, когато си мислех, какво искам да има под моята елха и ми хрумна, че ако някои ми подари кутийка в която да има всичко, за моята кожа бих била много щастлива!

И след като пуснахме невероятната серия ( дневен крем, серум, нощн крем) с хидрокси апатит , логично беше да пуснем на пазара и сет маски за лице. Мислихме много над проекта, защото желанието ми беше да надминем себе си! И съм щастлива, че останах вярна на това във всяка стъпка, от снимките до състава.

В кутийката ще намерите почистваща маска с прополис, витаминозна бомба (в нея има 4-тири витамина) и нощна маска, с която може да си легнете, а на сутринта да отмиете и да продължите със сутришната си рутина за лице. Важно е да кажа, че и трите маски са подходящи за шията и деколтето и аз смело ви препоръчвам да ги нанасяте на тези зони, които са много проблемни и ако загубят влагата си, възстановяването е трудно.

Другото важно нещо е, че маските няма да се продават по отделно, а само в комплект. За състава на всяка маска може да се информирате като последвате тези линкове:)

маска с прополис тук

маска с витамини тук

нощна маска тук

С нетърпение очакавм мнението ви за трите ни съкровища!