· · ·

Oriflame-50 години развитие и иновации

В блога днес ще си говорим за една компания създадена през 1967г. Компания влезнала във всеки дом, без значение дали е с козметика, добавки или сапун..

Едва ли има човек, който да не е чувал за Oriflame, та това е компания създадена през далечната 1967 година в Швеция и в последствие представена в над 60 страни по целия свят!

Интересно ми беше да разбера, че всичко е започнало в един малък двустаен офис в центъра на Стокхолм. Братята Йонас и Робърт и техният приятел, Бенгт Хеллстен, разговаряли и споделяли мечтите си. Говорили си, че искат да създадат една различна компания, която да предлага различен тип продукти. Родила се идеята да дават възможност на хората да печелят от продажбата на висококачествени козметични продукти, вдъхновени от шведската природа. По онова време не е било съвсем ясно дали това е успешният път – не и в Швеция. Но ето, че този разговор бележи началото на едно невероятно пътешествие, което продължава да вдъхновява вече повече от 50 години. Впечатляващо е как една компания се развива повече от половин век и все още има с какво да ни изненада. Не бях използвала нищо на марката от години, докато един ден от компанията не ми изпратиха кашонче с изненади и след обстоен тест на всичко бързам да Ви разкажа за нещата, които ме впечатлиха.

И четирите продукта са от серията Novage, а първо започвам с измивния. Иновативното тук е, че виждайки бутилката ще си кажете, че това е олио, но смесвайки го с малко вода ще се превърне в лека пяна. Справя се идеално с премахването на грима, с две помпички измивам цялото си лице и шията. В състава му има вечерна иглика, която се бори чудесно с премахването на себума и използвайки го вече месец, мога да кажа, че е и доста икономичен.

Второто ми откритие са едни прекрасни капки с ретинол, който използвам вечер преди крема си за лице. Общо взето сега е най-подходящото време да използвате продукти с ретинол, (аз си купувам такива продукти през октомври-ноември и ги спирам през април, когато времето започва да става по-топло) а тези капки имат 1,1% капсулиран ретинол и са супер допълнение към вечерната ви рутина. Ще ви зарадвам и с цената, защото до 20.12 има чудесна промоция и от 57 лв може да ги закупите на 37,99 лв за себе си или за подарък. Оставям линк тук

Третото ми откритие от продуктите на Oriflame са тези супер сладурски перлички, които грабнаха вниманието ми веднага щом ги зърнах. Ефекта от тях е моментален!- да, не се шегувам! Всъшност в тях се крият 6 масла (сусам, авокадо, касис, прасковена ядка, ливадина и соя), които съдържат много витамини и антиоксиданти, а те правят така, че кожата ви да засияе. Аз ги използвам сутрин и вечер ако искам по интензивно подхранване. А когато лицето ми не е толкова сухо ги слагам сутрин, а вечер използвам ретинола. Важно е да кажа, че това не е крем и не се използва като заместител на крема. Това е допълнение към дневната или вечерната ви грижа за кожата. Харесва ми също, че една капсулка стига идеално за лицето, шията и деколтето.

Последният продукт, от който силно се впечатлих, са пептидните ампули. От както имам ултразвук вкъщи постоянно изпробвам най-различни ампули и да ви кажа ефекта е „Уау“! Използвала съм от такива с витамин С, през такива с хиалуронова киселина, до тези с пептиди, за които ще ви разкажа сега. Всъщност това е 7 дневен курс за интензивна хидратация и превенция срещу бръчиците, който има моментално и видимо действие, но в същото време има и дълготраен ефект за кожата. В състава си имат мултипептиден разтвор и Tensor Mesh Active, които спомагат за засиленото производство на колаген, същевременно повдигат и стягат кожата. Аз ги използвам отново при вечерната си рутина, като слагам обилно от ампулата по лицето си и с масажни движения я втривам в кожата до пълното й абсорбиране (така действам и с шията и деколтето), ако използвам ултразвука действам по същият начин. Една ампулка, поставена непосредствено преди грим за важно събитие или празник, също върши чудеса с лицето!

Ако се питате какви са цените, веднага отоговарям, че в момента на пептидните ампули има голямо намаление в сайта на марката. От 67 лв редовна цена, сега може да ги закупите на 44,99 лв. което си е оферта. Линк за намалението тук

Няма да разказвам за възможността за допълнителни доходи, обучения, развитие и пътувания с тази компания, защото съм сигурна, че я знаете по-добре и от мен. Само ще вметна, че дори и да не искате да изкарвате допълнителни средсвта, може да се регистрирате и да получавате чудесни отстъпки, за да си купувате любимите продукти на Oriflame, оставям линк тук . А ако искате да пазарувате като Вип-клиент, може да го направите тук. Все пак идва Коледа, а в сайта на Oriflame може да откриете много идеи за подаръци, както за жената, така и за мъжа.