· ·

Face Yoga-по-добро от ботокс

Днес ще Ви запозная с новата мания, която има невероятно бърз ефект и набра страхотна популярност, а именно face yoga.

Запитвали ли сте се може ли да спрете времето и кожата Ви да изглежда съвършенна вечно?!Аз съм се питала хиляди пъти и съм искала да науча някакъв трик, с който да запазя кожата си възможно по-дълго в това й състояние, без да използвам скъпи процедури и без да се подлагам на пластични операции.

Но всеки, с който съм говорила по темата ми казва “Ама ние живеем във време на иновации, уреди и инжекции, в свят, където процедурите са на всяка крачка и вече има от пиле мляко и е буквално навъзможно да не посегнеш към филърите и ботокса. Всъщност не ме разбирайте погрешно, аз не съм против, просто съм фен на по-пипкавата и незабележителна работа, пред острите брадички, изпъкналите скули и устните наядени от пчели. Сиреч искам нещо натурално,по естествено, което да ми помогне да поддържам лицето си свежо ( като лимоните от симката:), а не процедура, която да надуе лицето ми като балон и после да не мога да се позная.

Та един ден ровейки се в Google прочетох, че една камара звезди да се доверили на Face Yoga и постигат невероятни резултати, казах си това е супер, искам и аз!

От позната на позната попаднах на Деси, която е сертифициран Face Yoga специалист в Дания и след няколко минутен разговор с нея, разбрах, че тя е моя човек и мога да й се доверя. Много ми хареса, колко е спокойна и балансирана и как обяснява всичко простичко и с огромно желание.

На сайта й открих една камара видеа, които ми помогнаха да подредя мислите си, да си създам навика с упражненията за лице и не на последно място там има всякакви рецепти за красота. Също на сайта ще видите и транформацията на Деси в снимки, действа супер вдъхновяващо според мен. Защото се вижда, че човек може не само да поддържа , но и да подобри вида на кожата си, само с няколко капки олио, съветите на специалист и ръцете си.

Другото нещо, което ме изуми са цените! Все съм смятала, че няма нищо по-ефикасно от скъпите процедури и мазила, но след като видях резултата от Face Yoga вече съм на друго мнение. Аз започнах с 5 седмичната програма и резултатите не закъсняха, всъщност веднага ще усетите контурите на лицето си по-стегнати. Аз усетих промяна при околоочната зона, тъй като там ми е слабото място, както и шията и деколтето. Ето и моите топ 5 , които усетих от фитнеса за лице:

*Стегна кожата ми и сви порите

*Премахна главоболието

*Понижи стреса

*Заличи назолабиалните гънки

*Изглади бръчките на шията и деколтето

Какво още може да очаквате?

*Спира косопада

*Регенерите кожата

*Подобрява концентрацията и паметта

И тъй като споменах за цени, няма как да не Ви кажа какво е положението в цифри 🙂

До края на тази седмица текат страхотни промоции в сайта на Деси послучай рожденият й ден и мечесния абонамент може да Ви излезе 8-10 лв (цената е супер ниска знам), затова побързайте, заслужава си!

Къде не сме дали 10 лв?! А като знам какво ще получите за тези пари, няма как да не се радвам за Вас ( да не забравите после да ми благодарите хаха)

*тук може да видите промоциите и да се запознаете с Деси