·

Серум за кралици от So Simple

Днес си говодим за един от най-харесваните от Вас продукти на So Simple. Какво мисля за него, колко струва и дали и на мен ми е любим, ще разберете в статията.

Когато от So Simple ми изпратиха серумът им за лице Queen бях много развълнувана, защото знам, че марката залага на натурални съставки, които подбират изключително стартелно, като целта им е да видят клиентите си доволни, красиви и усмихнати.

Понеже не бях пробвала нищо на лейбъла се чудих дали и аз ще съм от феновете на So Simple или напротив.

Трябва да отбележа, че момента на серумите е точно сега, когато времето става хладно и ветровито. Точно тогава кожата има нужда от много по-голяма хидратация и поддръжка, а маслата могат да направят чудеса за кожата в това есенно- зимно време.

В серума Queen се крият множество прекрасни съставки, като например Боабаб, Макадамия, Нар, Маракуя, Тиква и всичко това е допълнено с Вечерна Иглика, масло от Краставица, Авокадо и Вит.Е.

Кога го използвам?

Слагам го само вечер на идеално почистено лице, след тоника и преди нощния си крем, след това нанасям околоочен крем и заспивам с усмивка, защото на сутринта кожата ми е озарена, хидратирана и свежа.

Кога усетих ефект от серума Queen?

С риск да прозвучи като платена реклама (а то не е), ще кажа, че това беше още първата сутрин. Вярвам, че вече добре ме познавате и знаете, че Ви споделям откровенното си впечатление за продуктите с риск това да не се хареса на някой производители 🙂

И в тази връзка ще кажа, че и тук имах опасения, като при всеки продукт, който използвам за първи път, че серума ще предизвика зачервявания или раздразнения, но не! Напротив! Кожата ми беше супер гладка, мека и хидратирана. Също така се съчетава идеално с нощния ми крем, тоника и мицеларната вода, които използвам.

Колко струва?

Серума може да намерите в сайта на So Simple и цената му там е 39 лв за 30 мл. Ако 30 мл Ви се виждат малко, то не се притеснявайте, защото серума е толкова икономичен, че спокойно ще се наслаждавате на ползите от него месеци наред.

Опаковка?

Това беше първото нещо, което ми направи впечатление, и това е така , защото шишенцето е от стъкло, при това тъмно. Това е най-правилният начин да съхранявате олиа, защото пластмасата и пряката слънчева светлина могат да повлияят негативно на качеството на продукта. Затова, когато купувате серуми с олиа, гледайте те да са в тъмни стъклени шишенца.

В заключение ще кажа, че определно се превръщам във фен на марката и от тук нататък ще следя какво ново се случва с тях и какви интересни продукти ще направят, за да ги споделям с Вас!