· ·

Обожавам тази основа за грим на Bobbi Brown

Днес споделям с Вас любимата ми основа за грим, която използвам вече няколко години, а именно витаминната бомба на Bobbi Brown.

Мощна хидратация, която се усеща през целия ден, куп витамини и перфектна основа преди грима. Това са предимствата на Vitamin Enriched Face by Bobbi Brown.

Както си личи от заглавието ОБОЖАВАМ тази основа за грим и не съм оставала без нея през последните няколко години!

Предимствата й са много, това не е просто база за грим ,а витаминна бомба за кожата. Прави лицето меко и гладко, интензивно подхранва, не омазнява и трайно подобрява вида на кожата, заради богатият си състав.

Съдържа витамини В,С и Е и масло от карите. Консистенцията й е на крем ,а уханието й е божествено- на свежест.

Понякога , когато пътувам и нямам много място в багажа я взимам вместо дневен крем. Защото знам, че хем ще подготви кожата преди грима, хем ще я подхрани чудесно.

Tези от вас ,които имат мазна кожа, спокойно могат да я използват, защото не оставя мазен филтър и попива моментално, но свежеста се усеща през целия ден. Аз съм с мазна Т- зона и понякога слагам POREfessional на Benefit на по-мазните участъци, а хидратиращата бомба на Bobbi Brown нанасям на цялото лице. Забелязала съм , че дори да не сложа матираща основа, кожата ми няма да започне да лъщи. Пробвала съм тази база с по-скъпи и с по-бюджетни фон дьо тени и ефекта винаги е WOW.